Af Anders Lang Jensen

Ifølge det spanske nyhedsmedie Don Balon lurer Real Madrid på Arsenals trup og gør klar til måske at smide bud efter én af franske Arsene Wengers bærende kræfter.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Spanske Hector Bellerin er nemlig et transfermål for hovedstadsklubben. På længere sigt jagter de forsvarende spanske mestre og Champions League-vinderne den lynhurtige højreback, da Dani Carvajal er ude med hjerteproblemer netop nu.

Henover sommeren lignede de store Real Madrid-rivaler FC Barcelona klubben, Bellerin ville skifte til, men Arsenal var ikke meget for at sælge den unge spanier. I stedet hentede man den portugisiske højreback Nelson Semedo i storklubben Benfica til højreback-positionen.

Los Blancos og klubbens præsident Florentino Perez ønsker en ny back til truppen allerede den kommende januar, hvor vinterens transfervindue åbner. Med den vigtige Carvajal ude med en længerevarende skade betyder det, at holdet må benytte midtstopperen Nacho i højre side.

Kongeklubben i Madrid har haft en smule grus i maskineriet i den første del af sæsonen med FC Barcelona liggende på førstepladsen i ligaen og 5 point ned til Real Madrid. Trænerstaben og den sportslige ledelse føler også, at der mangler nyt blod til truppen for at komme et skridt op.

Photo by VI Images via Getty Images

Ifølge Don Balon er Bellerin et seriøst transfermål for Zinedine Zidane og co. på Santiago Bernabeu. Med Arsenals manglende storform og flere profiler der kan skifte væk inden længe, kan den spanske back måske presse på for et drømmeskifte tilbage til hjemlandet.

Bellerin var en del af Barcelonas ungdomsakademi La Masia som ungdomsspiller, inden et gennembrud for førsteholdet i det catalonske udeblev i de første seniorår. Derfor endte Arsenal med at hente spanieren til England i 2011.

22-årige Bellerin er et emne i den spanske hovedstad, men om The Gunners vil sætte sig til bords med Real Madrid, og diskutere en transfer af en kæmpe profil midt i sæsonen til januars transfervindue er yderst tvivlsomt.