Guangzhou Evergrande-spilleren Paulinho rygtes ifølge Goal væk fra den kinesiske storklub. Det er dog den spanske storklub FC Barcelona, som skulle vise stor interesse.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige brasilianske midtbanespiller Paulinho, som til dagligt spiller for den kinesiske storklub Guangzhou Evergrande. Evergrande-spilleren rygtes ifølge mediet Goal væk, og mod en af de spanske storklubber.

(Photo: Getty Images)

Den spanske storklub som viser interesse i Paulinho, er La Liga-giganten FC Barcelona. Paulinho har tidligere spillet i Premier League, hvor brasilianeren spillede hos Premier League-storklubben Tottenham.

Mediet Goal skriver at FC Barcelona skulle stå klar med et bud, på den 28-årige Evergrande-profil. FC Barcelona skulle stå klar med omkring 150.000.000 kroner, i håbet om at de kan sikre sig Paulinho.

Bør FC Barcelona sikre sig den velspillende brasilianer?

Paulinho har ifølge Goal optrådt i 89 kampe, for Guangzhou Evergrande. Det er i de kampe blevet til 27 mål. Da Paulinho spillede for Tottenham, blev han brugt på den defensive midt.

Nu er Paulinho dog blevet rykket et lille stykke frem, på banen hos den kinesiske klub. Det er formentlig også derfor at det er blevet til de mange mål.

Læs også: Real Madrid-profil skifter til tyrkisk storklub