Spansk legende kommer med kæmpe ros til makkerparret i det spanske forsvar, nemlig Gerard Pique og Sergio Ramos.

Af Lasse D. Drescher

Fernando Hierro er efterhånden blevet 50 år, men for år tilbage, var han blandt verdens bedste forsvarsspillere. Både på det spanske landshold, men også hos Real Madrid, hvor han var en af de helt store profiler, i en årrække.

(Photo by Scott Heavey/Getty Images)

Ifølge Football-Espana har Fernando Hierro i perioden 1989 til 2002 spillet 89 kampe, for det spanske landshold. Det er overraskende nok blevet til hele 29 scoringer, i det antal kampe, som forsvarsspiller.

Den spanske legende udtaler sig nu frem mod VM-slutrunden, om hvor solide han synes Gerard Pique og Sergio Ramos er. Da de to er rimelig sikre førstevalg, i det spanske forsvar under den kommende VM-slutrunde.

Fernando Hierro udtaler følgende til Football-Espana:

“Pique og Ramos er meget bedre deffensivt, end jeg var. De er begge kæmpe personligheder, og deres erfaring og kvalitet er fantastisk. De er ikke kun gode i forsvaret i egen boks, men de er også solide, når det er de går med op i modstanderens felt.

Hvis man spørger mig, så er de to verdens bedste forsvarsspillere.”

Det er altid interessant at følge hvordan det spanske landshold som regel, er delt op i mange Real Madrid-profiler, og mange FC Barcelona-profiler. Da de to storklubber til dagligt er kæmpe konkurrenter, og rivaler så de er ikke altid lige gode venner til dagligt.

Men når det gælder landsholdet, så formår spillerne altid at enes. Samtidig med at de formår at lave meget solide resultater, gang på gang. Spanien er ifølge mange en solid kandidat, til at vinde VM-slutrunden som skal afvikles i Rusland i løbet af den nærmeste fremtid.

Læs også: Real Madrid overhalver Man United med milliardbud: Lazio-stjerne er i kikkerten