Premier League-storklubben Manchester United er ifølge spansk medie tæt, på at have sikret sig en ny forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Som der længe har været skrevet om, så har José Mourinho planer om at forstærke forsvaret hos Manchester United. Det meldes ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, at José Mourinho og Manchester United er tæt på at have sikret sig en tilføjelse.

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Spilleren er den 23-årige columbianske forsvarsspiller, Yerry Mina. Columbianeren har spillet hos FC Barcelona, dog har han ikke formået at få meget spilletid, og derfor har mange forventet at forsvarsspilleren ville forlade den spanske storklub.

Nu lyder meldingen på, at Yerry Mina og Manchester United skulle være nået til enighed. Så derfor må man gå ud fra, at et skifte fra FC Barcelona til Manchester United er tæt på.  Yerry Mina var værdisat til omkring 300.000.000 kroner.

Det er en pris som Mundo Deportivo fastslår, at Manchester United skulle være klar, til at betale. Eftersom at det er helt tydeligt, at José Mourinho gerne vil forstærke forsvaret hos den engelske storklub, som i sidste sæson blev nummer to i Premier League.

En andenplads er som sådan ret solidt, i Premier League. Dog var det måden de endte bag Manchester City på, som gør ondt på Manchester United-tilhænerne. De var nemlig hele 19 point efter, da sæsonen nåede sin ende.

Mon columbianer Yerry Mina blive en solid makker til Eric Bailly?

Men der er ifølge mediet ingen tvivl om, at Yerry Mina kunne være solid for Manchester United. Så kunne det foretrukne makkerpar i forsvaret hos De Røde Djævle, formentlig blive Yerry Mina og Eric Bailly.

Det bliver spændend eog se om handlen falder på plads, eller om der er et eller andet som når at ændre sig.

Læs også: Chelsea jagter endnu en forstærkning: Denne gang har de Real Madrid-spiller i sigte