Chelsea-angriber skulle igen være udlejet, denne gang til den spanske storklub Valencia.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige belgiske angriber Michy Batshuayi, er ifølge Football-Espana at finde i La Liga, i den kommende sæson. Da den belgiske angriber er blevet udlejet fra Premier League-storklubben Chelsea, til den spanske klub Valencia.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Michy Batshuayi skiftede for to sæsoner siden til London-storklubben, Chelsea. Det er blevet til 53 kampe for The Blues, og 19 scoringer i de kampe. Dog har belgieren været udlejet, og ikke fået så meget spilletid hos den engelske storklub.

Batshuayi var i sidste sæson udlejer til den tyske storklub Borussia Dortmund. Belgieren fik en god start i klubben, men endte altså kun med at få 14 kampe, hvor det dog blev til solide ni scoringer i de kampe.

Mediet skriver samtidig at La Liga-storklubben blot har valgt at leje Michy Batshuayi, i en enkelt sæson. Der meldes samtidig intet om en mulighed for at den spanske storklub kan købe belgieren, på en permanent aftale.

Så måske kan det også være et udtryk for at Valencia på en eller anden måde, lidt er i tvivl om hvor god Michy Batshuayi egentlig er, og om de vil sikre sig ham permanent. Det kan dog også være et valg fra Chelsea, om at de ikke vil sælge 24-årige Michy Batshuayi endnu.

Hvad kommer der til at ske hos Valencia?

Valencia har ifølge mediet også vist interesse i en anden spiller, nemlig franskmanden Kevin Gameiro fra Atletico Madrid. Men det er der dog ret meget tvivl om, hvor vidt det bliver til noget.

En af Valencias nuværende angribere rygtes væk fra La Liga-storklubben. Det er den italienske angriber Simone Zaza, som rygtes væk fra Valencia og mod hjemlandet. Det skulle være den italienske klub Torino, som viser stor interesse i den 27-årige italiener.

Læs også: Serie A-storklub jagter tidligere Lazio-profil