For at komme lidt væk fra alle transferrygter bringer vi dig i denne artikel en nyhed og en kæmpe stor skandale i den spanske fodboldverden. Den handler om, at flere højtstående chefer er blevet mistænkt  i sager om korruption. Politiet har angiveligt taget dem med på stationen til afhøring. 

Af David Paris 

Det engelske medie Sky Sports har her til morgen bragt en vild nyhed om flere højtprofilerede spanske fodboldchefer. De er nemlig blevet anholdt. Chefen for SFF, Spanish Football Federation, Angel Maria Villar, hans søn Gorka Villar og tre andre, er eftersigende blevet anholdt i en stor sag om korruption. De blev hentet af politiet i organisationens hovedkvarter i Madrid og siden har man ikke hørt noget til dem.

Villar er også senior-vice-president i FIFA og UEFA. De tre andre mænd er Juan Padron, som er vice præsident for organisationen for økonomiske affærer, og præsidenten og sekretæren for regionen Tenerife.

Efter at anholdelserne blev officielle udtalte den spanske minister for uddannelse, kultur, og sport, Inigo Mendez, følgende: “I Spanien har vi love og de love gælder for alle mennesker. Lovene er de samme for alle mennesker, uanset alder, religion, status osv. Ingen er over loven.”

Da UEFA blev spurgt om de havde en kommentar til sagen sagde de blot følgende: “Vi er klar over anklagerne, men har ikke yderligere kommentarer til sagen i øjeblikket.”