Af Anders Lang Jensen

I en lang periode er FC Barcelona meldt lune på Liverpool brasilianske kreatør, men et skifte er holdet på Anfield langt fra interesserede i. Nu er der angiveligt hul igennem Coutinho og klubben på Camp Nou.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Der skal nemlig findes en afløser for Barca-legenden Andres Iniesta, og dermed er jagten sat ind på unge tekniske midtbanefolk, og særligt italienske Marco Verratti og altså Philippe Coutinho er blandt de varmeste navne.

De seneste uger er interessen omkring Coutinho nemlig blevet mere konkret, og nu skulle der, ifølge en række spanske kilder, være enighed mellem Coutinho og Barcelona. Kun Liverpool skal den spanske storklub nu forhandle færdigt med.

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Spanske Radio Catalunya melder nu, at der er enighed parterne imellem. Transferekspert Tancredi Palmeri skrev følgende på Twitter: ”Bum! Så er Barcelona og Coutinho nået til enighed, skriver Radio Catalunya”.

Ifølge andre medier ønsker de tre kanoner i front hos Barca, Messi, Suarez og Neymar alle tre at klubben henter Liverpool-stjernen til Camp Nou. Særligt Neymar er tætte venner med Coutinho, hvorfor en forening er ønsket.

Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Angiveligt vil Neymar have landsmanden til klubben, hvis ikke han skal forlade Barca til fordel for franske PSG, som de seneste dage har været kraftigt rygtet tæt på.

Skulle handlen gå igennem, vil den tidligere Inter-spiller blive én af de dyreste handler for FC Barcelona nogensinde. Angiveligt skulle den spanske gigant være klar til at byde 80 mio.€.