Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand, foreslår to spillere som i hans optik skal hentes til Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand er klar i spyttet, da han fortæller hvem José Mourinho i hans optik, bør hente til Manchester United. Det er to spillere, og de er på ingen måde billige. De er blandt verdens aller bedste, så det bliver en meget dyr omgang for Manchester United, hvis de altså lytter til Rio Ferdinand.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Manchester United har i lang tid forsøgt at hente Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann til klubben, og det er også en spiller som Ferdinand mener skal til United. Griezmann skulle have en frikøbsklausul på omkring 750.000.000 kroner.

Den anden spiller som Ferdinand mener Manchester United bør hente til klubben, er en tidligere Premier League-stjerne. Det er den nuværende Real Madrid-stjerne Gareth Bale. Det er yderst usandsynligt at José Mourinho kan hente begge spillerne til Old Trafford, men hvis United tillader det, er der nok mulighed for at portugiseren kan få en af spillerne til Old Trafford.

Rio Ferdinand udtaler følgende til Squawka:

“Manchester United er en stor klub, og de har pengene. Jeg ville gå efter begge spillerne. De er fantastiske på hver deres måde, og de kan på ingen måde sammenlignes. De kan noget helt forskelligt, og deres styrker er forskellige.

Gareth kan spille alle positioner i angrebet, han er effektiv over det hele. Griezmann ville nok spille som 9’er, men det er måske for tidligt, eftersom at Zlatan laver mange mål nu. Hvis de to spillere bliver interesserede, skal der handles med det samme.”

Læs også: Chelsea-spiller tæt på skifte til Rusland