Der er spænding til det allersidste i nedrykningsgruppe 2. Hele tre hold kan nemlig spille sig fri af nedrykning i næste runde. Martin Spelmann opfordrer AaB til at vise professionalisme. 

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Men AGF skal bruge hjælp fra AaB – som allerede er sikre på overlevelse , hvis ikke det aarhusianske mandskab skal kæmpe om at undgå nedrykning.

AaB møder nemlig Silkeborg i sidste runde, og AGF har stadig et spinkelt håb om, at nå andenpladsen i gruppen og dermed komme i Europa-Playoff. Det kræver dog, at AaB skal tage point fra Silkeborg, mens AGF selv skal slå Viborg.

Læs også: Her er handlen, der kan gøre FC København økonomisk uafhængige

AGF håber på hjælp fra Nordjylland

Derfor håber og tror de to AGF-profiler Martin Spelmann og Morten “Duncan” Rasmussen også på, at nordjyderne går på banen for at vinde foran eget publikum.

Til indkast.dk udtaler Morten “Duncan” Rasmussen sig:

“Vi gør alt, hvad vi kan for at vinde på søndag, men vi kan ikke selv afgøre det. Jeg håber, at alle hold går på banen for at vinde, ellers er det en skam for den nye struktur, hvis man bare lægger sig ned.”

Martin Spelmann var lige så klar i mælet:

“ AaB vil også gerne have tanket selvtillid, inden de skal ud i de vigtige kampe om Europa. Jeg håber, at Morten Wieghorst er professionel nok til at have respekt for turneringen. Alt andet ville være pinligt.”

Der bliver som sagt spænding til det allersidste i nedrykningspulje 2 i begge kampe. AGF-Viborg og AaB-Silkeborg, fløjtes i gang på søndag klokken 16.00.