FC Barcelona vil forlænge kontrakten med den 29-årige argentinske magiker, Lionel Messi. Dog fortæller medier fra Spanien, at FC Barcelona skal hente lidt penge ind for at få råd til Messis kontraktforlængelse.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at den spanske storklub FC Barcelona, skal ud og sælge spillere til sommer. Grunden til det, er ifølge det italienske medie at Barcelona vil forlænge kontrakten med Lionel Messi.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Den argentinske magiker har kontrakt med FC Barcelona indtil 2018, og den skulle FC Barcelona have store planer om at forlænge. Da der vidst ikke er tvivl om at den 29-årige argentiner, har en del gode år tilbage i benene.

Calciomercato skriver at der er flere spanske medier, som skriver at der som førnævnt sker store ting. Medierne fortæller ifølge Calciomercato, at Barcelona ikke har råd til at give Messi mere løn, på nuværende tidspunkt.

Derfor skal der sælges ud, så Barcelona får flere penge i kassen så de kan forlænge kontrakten med Lionel Messi. Der er fem spillere som rygtes væk fra Camp Nou.

De fem spillere som de spanske medier rygter væk, fra FC Barcelona er:

  • Aleix Vidal
  • Jeremy Mathieu
  • Paco Alcacer
  • Arda Turan
  • Javier Mascherano

Læs også: AS Roma-stjerne rygtes tilbage til Premier League