AC Horsens og CASA har i samarbejde forlænget stadionnavnet frem til 2022.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Siden 2008 har AC Horsens’ hjemmebane heddet CASA Arena Horsens, og det vil fortsætte lidt endnu, i hvert fald frem til 2022. Den oprindelige kontrakt udløb egentlig først om to år, men AC Horsens og entreprenørfirmaet CASA, som har hovedsæde i Horsens, blev enige om en dialog om en forlængelse allerede nu.

Begge parter er nu blevet enige om forlængelse. Det vækker glæde hos begge parter.

-I bund og grund er der tale om rettighed omhu fra vores side, og vi er meget glade for, at vi kan forlænge aftalen med CASA A/S, selvom der var to år tilbage af den oprindelige aftale. Det giver os en vis ro flere år frem i tiden, så vi kan fokusere på vores overordnede mål om at etablere os i Superligaen. Vi er enormt begejstrede for, at en meget loyal medspiller, som CASA A/S, der også er en sværvægter i det danske erhvervsliv, fortsætter som sponsor af stadionnavn, fortæller direktør i AC Horsens, Kristian Nielsen, til klubbens hjemmeside.

CASA A/S’ økonomidirektør, Per Hansen, fortæller, at virksomheden først og fremmest gerne vil støtte klubben, men at den er også glad for den eksponering, det giver i Jylland.

-Vi har først og fremmest forlænget aftalen for at støtte op om klubben og byen, men sponsoratet har mange afledte effekter. Nu har vi efterhånden været stadionsponsor i en del år (siden 2008, red.), men i starten var eksponeringen i hvert fald med til, at de kendte vores navn på Sjælland, når vi kom derover. Internt er der en høj grad af medarbejderpleje i det, for vores medarbejdere føler sig jo hjemme på CASA Arena i Horsens – det er også blevet ”vores” hjemmebane, forklarer Per Hansen, til achorsens.dk.

I 2006 besluttede Horsens Kommunes byråd, at der skulle bygges nyt stadion i byen. Den 30. april fik det nye stadion navnet CASA Arena, et navn, som har varet ved lige siden, også i 1. division. Arenaen blev færdig i begyndelsen af 2009 til stor glæde for Den Gule Fare.

SE OGSÅ: Avis: Liverpool på jagt efter kontraktfri tysker