Den 28-årige Sporting-midtbanespiller Adrien Silva rygtes væk, fra den portugisiske klub. Der er interesse fra Premier League-klubben Leicester.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige portugiser Adrien Silva har i en længere stund været rygtet væk, fra den portugisiske storklub Sporting. Der er interesse i portugiseren fra Premier League-klubben Leicester City.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Sporting-midtbanespilleren Adrien Silva har optrådt for det portugisiske landshold 20 gange. Adrien Silva har i en længere periode været en af Sportings vigtigere midtbanespillere, og det er formentlig derfor han rygtes væk fra Sporting.

Det er ifølge det engelske medie BBC, blot blevet til et enkelt mål i løbet af Adrien Silvas landsholdskarriere. Det var meget tæt på at Leicester og Sporting er nået frem til en afsluttet handel.

Falder handlen på plads til januar?

Det engelske medie ved dog ikke hvad, det er som kom i vejen for at handlen kunne blive til noget. Men det forventes ifølge det engelske velkendte medie, at Premier League-klubben Leicester vil forsøge at få handlen på plads til januar.

Læs også: Everton-profil vil væk