Sporting-målmanden Rui Patricio rygtes væk fra den portugisiske storklub, og mod Premier League. Det er Arsenal og Manchester United som skulle være meget interesserede, i den 29-årige Rui Patricio.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Tribal Football skriver at der skulle være to Premier League-storklubber på jagt efter portugisisk keeper. Det er Sporting-målmanden Rui Patricio som tidliger er blevet rygtet væk fra den portugisiske storklub.

(Photo by Bruno Barros / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Rui Patricio har været 11 år hos Sporting indtil videre, og han er ikke kun fast mand hos Sporting. Patricio har også fået en solid rolle på det portugisiske landshold. Det er i løbet af de mange år blevet til over 400 Sporting-kampe for Rui Patricio.

Rui Patricio har stået på kassen i 32 Sporting-kampe i den nuværende sæson, og det er blevet til en solid statistik. Det er blevet til 12 kampe med rent mål, og så er der blot blevet lukket 34 mål ind i de resterende kampe.

Er det en passende pris for den velspillende portugiser?

Det forventes at Rui Patricio koster omkring 105.000.000 kroner. Tribal Football forventer at de to Premier League-storklubber Arsenal og Manchester United begge har stor interesse i portugiseren.

Læs også: Barca-legende når 700 kampe: De 6 bedste øjeblikke