Efter man hos Tottenham tidligere på sommerens solgte den højt profilerede Kyle Walker til Manchester City, har holdet på White Hart Lane ledt efter en ny højreback til truppen.

Af Anders Lang Jensen

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

Netop denne jagt kan snart se sin ende, eftersom den store franske avis ​L‘equipe nu beretter, at Tottenham har de personlige forhold på plads med Paris Saint-Germains højreback Serge Aurier. Dermed kan Spurs-fansene se frem til en lettelse, når der endelig kan hentes en ny spiller i dette transfervindue.

London-klubben har endnu ikke hentet nye spillere i dette sommervindue, men adskillelige spillere rygtes i disse dage heftigt mod Christian Eriksens klub. Heriblandt Evertons Ross Barkley og Ajax´ Davidson Sanchez.

Photo by Nigel Roddis/Getty Images

Men den ivorianske forsvarsspiller kan meget vel blive den første offentliggørelse denne sommer fra Mauricio Pochettino og co.´s side. Den offensive back er tidligere rygtet til Manchester United og Chelsea, men nu har Tottenham angiveligt overhalet ligakonkurrenterne indenom, melder avisen.

Brasilianske Dani Alves skiftede denne sommer til netop Paris Saint-Germain, hvorfor der nu er endnu længere til spilletid på Parc des Princes i den franske hovedstad. Den afrikanske back har tidligere været i unåde i den franske storklub, hvorfor et skifte under alle omstændigheder bliver en realitet inden længe.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Tottenhams arvtager for Kyle Walker, Kieran Trippier måtte i træningskampen mod Juventus for et par uger siden melde sig skadet i anklen, og dermed kunne den engelske landsholdsback ikke spille den første ligakamp i weekenden mod Newcastle.

Her vandt Spurs sikkert 2-0, og det var med purunge Kyle Walker-Peters på højre forsvarsside. Men manager Pochettino føler dog, at der skal mere kvalitet ind i truppen efter Trippiers skade.

Aurier spillede 21 kampe for PSG i den franske Ligue 1 i sidste sæson med 3 assist til følge.