Portugisiske Jose Mourinho er fortsat, ganske som man kender ham. I pressen leverer han flere mærkværdige udtalelser. Han bruger medierne til at komme frem med diverse holdninger og til tider hårde beskydninger.

Af Anders Lang Jensen

 

Denne gang forsøge den karismatiske manager atter at ligge presset væk fra hans mandskab og Manchester United som klub.  José Mourinho mener, presset er på Liverpool. Alt dette efter Jürgen Klopp og klubben har skiftet transferstrategi og er begyndt at bruge store summer på spillere.

Mourinho sendte en lille stikpille i Liverpools af sted. Han mener, at Liverpool bør vinde Premier League, nu hvor Jürgen Klopp pludselig har brugt store summer på transfermarkedet denne sommer.

 

Da Manchester United-træneren blev adspurgt om Liverpools sommer-spendering på spillere, kunne han holde sig fra fra at prikke lidt til Klopp. Klopp, der tidligere har sagt, han ville have svært ved at bruge så mange penge, som United betalte for Paul Pogba.

”Det kan være svært at investere ordentligt, men jeg synes ærlig talt, Liverpool har gjort det godt, for alle spillere, de har købt, er kvalitetsspillere. Jeg er glad på deres vegne”, siger Mourinho ifølge The Telegraph.

”Jeg er også glad over at kunne smile over Klopps tidligere kommentarer om United, der brugte mange penge på én spiller. Det er godt at se, at man kan ændre sin mening og ændre sig som menneske. Det er sjovt.”

 

Men helt useriøs var Mourinhos udtalelse mod Liverpool dog ikke, for med Liverpools spillerindkøb denne sommer mener Mourinho, at klubben bør vinde mesterskabet for første gang i 28 år.

”Det er okay at skifte mening, men måske er dette sæsonen, hvor man endelig forlanger, at de vinder. Jeg synes, man skal være fair og forlange, at de vinder ligaen nu”, siger Mourinho og fortsætter:

”Du må sige til holdet, med de investeringer, som Liverpool lavede sidste sæson, januar og denne sommer, hvilket nok er mest af nogen Premier League-klub, at de bør vinde ligaen.”