Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende Manchester City-stjerne, Raheem Sterling har beskrevet hvilken følelse, han havde i kroppen, da Liverpool på mirakuløs vis besejrede FC Barcelona med en sammenlagt 4-3-sejr i Champions League, efter at have været bagud med 3-0 fra det første opgør.

af: Emil Plovgaard

Sterling
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Manchester Citys Raheem Sterling fortæller, at han var glad på Liverpools vegne, efter Merseyside-klubben tværede FC Barcelona ud i Champions League-semifinalen. Blandt andet på grund af et fremragende comeback.

Den tidligere Liverpool-spiller forlod Anfield i 2015, men nu har han altså beskrevet den glæde, han følte i kroppen, da Liverpool gik videre.

Hans engelske landsholdskammerater, Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold, kan nu se frem til at skulle møde Tottenham i Champions League-finalen, der spilles på Wanda Metropolitano i Madrid den 1. juni.

Efter Liverpools videre avancement i Champions League, fortalte den 24-årige Sterling følgende:

“Jeg var virkelig glad på Liverpools vegne. Jeg var lykkelig,” begynder Sterling.

“Folk tror måske ikke på mig, men det er sandt. At se mine drenge som Hendo (Jordan Henderson, red.) og Trent i finalen gør mig glad, rigtig glad.”

Sterling: Jeg vil hellere være på vores side end Liverpools

Pep Guardiola og Raheem Sterling skal en tur til det sydlige England i weekenden. Helt nede ved den sydlige kyst venter havmågerne fra Brighton nemlig. En sejr kan sikre dem en generobring af Premier League-titlen.

Men en sejr på Anfield imod Wolverhampton og ingen sejr til City kan betyde, at Liverpool kan ende en tørke, der har varet 29 år.

“Vi ved, hvor stor en begivenhed, det er. Men jeg vil meget hellere være på vores side: at vide, at hvis vi vinder, er titlen vores,” fortæller Sterling.

“Det bliver en hård kamp, det er helt sikkert. Vi ved, at Brighton ikke blot vil lade stå til.

De er sikre på ikke at rykke ned, og det bliver en hård kamp for at være ærlig. Men det er også en kamp, jeg ser meget frem til,” afslutter den engelske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse 10 spillere forlader Barca til sommer