Liverpool skal denne sæson sige farvel til en af deres midtbanespillere. Dog ikke en helt almindelig en af salgsen. Denne midtbanespiller er nemlig ikke kun holdets kaptajn, men nogen betragter ham som indbegrebet af Liverpool. Det er selvfølgelig Steven Gerrard der er tale om. En spiller, der bliver svært at undervære både på banen og udenfor banen.
Gerrad vil til sommer forlade “The Reds”, som han spillet for siden han var 9 år gammel, for at spiller i USA for Los Angeles Galaxy.

Gerrad vil få svært ved at sige farvel 

“Det bliver svært at give slip” udtaler Liverpool kaptajnen. Han er ikke tvivl om, at den sidste dag på Anfield bliver hård, men kan glæder sig også til de nye udfordinger.
“Jeg er spændt på, at prøve noget helt andet, spille i en anden league og få lov til at se det fantastiske land, Amerika. Samtidigt er jeg følelsesladet  og ved, at disse par uger vil blive hårde. Jeg ved bare ikke, hvad der vil ske efter min sidste kamp på Anfield mod Crystal Palace. Alt jeg ved er, at det bliver en meget følelsesladet dag for mig, fordi min Liverpool karriere vil ende efter så lang tid.

469802092

Gerrad vil vende tilbage! 

Når Steven Gerrad til sommer forlader sin barndomsklub, er det bestemt ikke noget endeligt farvel til klubben.

Mit forhold til Liverpool slutter dog ikke. Jeg håber på at vendte tilbage til klubben på en eller anden måde en dag. Hvis det ikke kommer til at ske, vil jeg komme tilbage for at støtte klubben.

Tidligere denne sæson takkede Gerrad nej til en forlængelse af kontrakten på ydereligere et år, da han indså, at han har alderen imod sig.

Siden jeg blev en del af førsteholdet som 17 årrig har jeg levet mit liv for Liverpool FC. Jeg vågnede hver dag og ville have succes lige så meget som alle vores fans. Jeg har været sådan i en forfærdelig lang tid og det har været et privilegium at være kaaptajn for klubben. Jeg har elsket at bære det armbånd.