Af Anders Lang Jensen

Efter en skuffende sæsonafslutning ligger Brøndby sæsonen bag sig og kigger frem mod den kommende. På transferfronten skal der handles, og et velkendt navn kan skifte permanent til vestegnen, hvis det står til ham selv.

Brøndby-lejesvenden skal tilbage til Mainz, men han vender gerne tilbage til Brøndby. Han er lejet i Mainz og skal som udgangspunkt tilbage til Tyskland, men når sommerferien er forbi, er der en chance for, at Kosovos landsholdsspiller Besar Halimi er tilbage i Brøndby.

Midtbanespilleren var fremragende i efteråret for Alexander Zornigers mandskab, men i foråret trak han en skade med ind, der reelt betød, at han aldrig vendte helt tilbage til sit høje niveau fra efteråret. Men han har mod på mere i Brøndby, hvis muligheden opstår.

”Der er en stor chance for, at jeg vender tilbage. Jeg elsker Brøndby. Jeg har det godt her og nyder at spille foran fansene. Det var et fantastisk år, også for mig, selv om min skade spolerede noget af mit forår. Jeg har det godt her, og så må vi se, hvad der sker”, siger midtbanespilleren til danske tipsbladet.

Han fortæller, at han nu har behov for en ferie efter en hård og opslidende sæson, der altså endte med at give en pokal i form af DBU Pokalen, men også sluttede skuffende med bare en andenplads i Superligaen.

”Jeg er glad for, at sæsonen er slut, for det var godt nok hårdt til sidst. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og bruge tid med min familie. Vi taler med Mainz og Brøndby, og så må vi se, hvad der kommer til at ske.”

WHAT?!: Dansker overtager trænersædet i Arsenal!