FC Barcelona håber at få et større puslespil til at gå op, hvis Paris Saint-Germain er villige til at lade Philipe Coutinho indgå i en byttehandel med Kylian Mbappé.

Af Anders Lang Jensen

 

De brygger i øjeblikket på nogle rigtig store planer i FC Barcelona. Ifølge mediet Don Balon vil den spanske storklub nemlig lægge et stort bud på den franske megastjerne Kylian Mbappé, som de er villige til at gå langt for at få fingrene i.

De er nemlig angiveligt klar til at tilbyde Paris Saint-Germain at få Philipe Coutinho som en del af handlen, hvis den franske storklub er villige til at forhandle. Dette skal få prisen markant ned på Mbappé, der ellers har et stort prisskilt.

 

Coutinho skiftede ellers, efter længere tovtrækkeri med engelske Liverpool, til FC Barcelona for mindre end et år siden. Et skifte, der kan ende med at koste FC Barcelona op mod 1,2 milliarder kroner, og brasilianeren er da også blevet en stor profil i klubben.

Men udover at få fat på Kylian Mbappé, har FC Barcelona også andre bagtanker. Og det er ikke et tilfælde, at det netop er Philipe Coutinho, de tilbyder. Han er nemlig gode venner med sin landsmand Neymar, der også spiller i den franske storklub.

 

Derfor håber FC Barcelona på mere end bare et nedslag i prisen på Mbappé. Catalanerne håber nemlig samtidig på, at Coutinhos ankomst til Paris Saint-Germain kan få Neymar til at blive i sin nuværende klub. Og dermed ikke skifte til FC Barcelonas ærkerival Real Madrid, som Neymar har været rygtet til flere gange de siden skiftet til Paris.