Af Anders Lang Jensen

Chilenske Alexis Sanchez tørner ud for Arsenal, men muligvis ikke meget længere. Sommerens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og angriberen ligner fortid på Emirates Stadium.

Flere medier melder nemlig i dag, at ligarivalerne fra Manchester City har taget styringen i jagten på den chilenske stjerne, og dermed fører Pep Guardiola og co. an i kapløbet, flere andre gigant-klubber deltager noget så aktivt i.

Mediet Cooperativa skriver, at Alexis er en færdig mand i London hos Arsenal, og at det blot er et spørgsmål om tid, før chileneren skifter til rivalerne fra City. Forholdet mellem manager Pep Guardiola og netop Alexis skulle have en afgørende rolle i det forekommende skifte. De to arbejdede sammen 3 år i mægtige FC Barcelona for år tilbage.

Sanchez´ kontrakt udløber i sommeren 2018, og en forlængelse ligger altså ikke i kortene. Dermed kan Manchester City se frem til et mere eller mindre scoop af en anden verden, da kilder melder om en pris på blot £50m. Blot et enkelt år før kontraktudløb er Arsenal nødt til at acceptere et bud, selv i et prisleje der gør ondt.