Det er sommer og det er tid til transfer og tid til at købe forstærkninger til holdet. Det er også tid til at fastholde de spillere, som man allerede har. I håbet om at forbedre sidste sæson resultater. Det har Manchester City forsøgt at gøre med angriberen Gabriel Jesus. De har nemlig fået hans underskrift på et papir, der gælder helt indtil 2023.

Den brasilianske superstjerne har netop underskrevet en kontrakt, der forpligter ham til at spille i den blå del af Manchester de næste fem sæsoner. Det er sket efter hans førte 18 måneder i klubben, hvor han har imponeret med gode præstationer og masser af mål og assists.

Riyad Mahrez misser Leicester City-kamp: Uhyre tæt på Manchester City-skifte

Gabriel Jesus kom til Manchester City fra Palmeiras i den bedste brasilianske række, i januar 2017, og har siden scoret 24 mål i 53  kampe for de forsvarende engelske mestre. Den kun 21-årige professionelle fodboldspiller har allerede slået sit navn fast. Og det har også vist sig på landsholdet, hvor han fik chancen under sommerens VM-slutrunde, blandt navne som Neymar, Philippe Coutinho og Roberto Firmino.

Hovedpersonen fra Manchester City selv udtaler sig

Gabriel Jesus siger: “Jeg vil gerne takke fansene. Jeg vil gerne sige tak for deres gode velkomst til mig. Jeg var glad for min behandling i starten af min tid. Mange tak. Jeg vil sige, at det var en af de bedste beslutninger jeg tog i mit liv. At komme til Manchester City. Det har været så godt.

“Jeg forsøger hele tiden at blive bedre. Både på og uden for banen. Og både professionelt og som person.  Og også mange tak til klubben. Og alle mand omkring den. Pep Guardiola har også haft en rolle. Han er et godt menneske, der fik mig overbevist om skiftet. Han har hjulpet mig. Jeg er taknemmelig og kunne ikke ønske mig mere.”