Virgil van Dijk og Mohamed Salah er iblandt de spillere, som Liverpool vil forsøge at hvile, når de lørdag middag tager imod Stoke City.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Liverpools 5-2-sejr i Champions League over Roma tirsdag aften har sat Jürgen Klopp i et stort dilemma forud for lørdagens opgør mod Stoke City.

Med en føring på 5-0 undervejs i kampen, kunne The Reds tænke, at det hele var overstået, og spille med de bedste spillere mod Stoke, inden man rejste til Italien.

Men på grund af to udebanemål fra romerne er der stadig arbejde, der skal gøres på Stadio Olimpico, hvorfor nogle af Liverpools stjerner formodentlig også bliver sparet i dagens opgør.

Liverpool har dog stadig behov for et resultat, og Klopp bliver derfor også nødt til at vælge et hold, som kan forsøge at lukke hullet ned til de andre konkurrenter, som også kæmper om kvalifikation til Champions League i næste sæson.

Loris Karius bliver formentlig ikke hvilet, idet kontinuiteten og den faste spilletid vil være i hans favør, men der sker ændringer i forsvaret.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er rasende: Derfor solgte Chelsea Mohamed Salah

Det er en mulighed, at Klopp vælger at spare Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold og Andrew Robertson. Dermed bliver Ragnar Klavan, Nathaniel Clyne og Alberto Moreno nødt til at træde i deres sted.

Liverpools reelle problemer er dog på midtbanen, hvor Alex Oxlade-Chamberlain er skadet resten af sæsonen, og det giver hovedbrud for Jürgen Klopp. Ben Woodburn bliver måske valgt til at spille sin første kamp i denne sæson frem for James Milner.

Oppe i front blev Roberto Firmino sparet i sidste uges kamp mod West Bromwich Albion. I denne runde er det helt sikkert Mohamed Salahs tur til at få hvilet benene.

Forventet startopstilling:

Mål: Karius

Forsvar: Moreno, Klavan, Lovren og Clyne

Midtbane: Woodburn, Henderson, Wijnaldum

Angreb: Mané, Danny Ings og Roberto Firmino