Jesé Rodriguez er formentlig ét af de navne, man skal holde godt øje med i fremtiden. Han er om nogen blevet nævnt som manden, der kan tage overfor Cristiano Ronaldo når han engang forlader Real Madrid eller stopper karrieren.

Jesé var inde i en fantastisk udvikling inden han sidste år blev ramt af en alvorlig knæskade, som holdte ham uden for banen i næsten et år. Skaden satte Jesés udvikling på pause, men han ser nu ud til at have fundet formen igen.

Dårligt forhold til Carlo Ancelotti

GETAFE, SPAIN - FEBRUARY 16: Jese Rodriguez of Real Madrid CF greets Real Madrid fans ahead Getafe CF players after the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on February 16, 2014 in Getafe, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Der har været flere meldinger fra Spanien om, at Jesé og Carlo Ancelottis forhold ikke er det bedste. Jesé er utilfreds med mængden af spilletid han har fået efter han kom tilbage fra sin skadespause. Det er blot blevet til 16 optrædender, hvoraf hele 15 af dem har været som indskifter.

Jesé er naturligvis meget presset af, at Real Madrid konstant henter store stjerner, som f.eks. Gareth Bale og James Rodriduez, som tager den plads, som han gerne ville have i startopstillingen. Udsigerterne til spilletid ser ikke ud til at være gode for Jesé og det har sat gang i rygterne om et sommerskifter.

Tyske og engelske klubber vil have Jesé

Arsenal, Everton, Dortmund og Leverkusen er allesammen blevet kædet sammen med et muligt Jesé skifter. Jesé har helt sikkert mange gode år foran ham og hvis han ønsker, at forlade Madrid, så er der mulighed for at andre klubber kan hente en af fremtidens verdenstjerner, for et meget lavt beløb.

Meldingerne fra Spanien går på, at Jesé skulle kunne forlade Madrid for omkring 100 millioner kroner, hvilket ikke er meget for så stort et talent. Dortmund skulle i øjeblikket være favorit til at hente Jesé, som de ser som en ideel erstatning for tyske, Marco Reus.