Paris Saint-Germain v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter Final: First LegIgår aftes var der endnu engang, gang i Champions League kvartfinalerne. Her mødtes Paris Saint Germain og FC Barcelona i Paris, i en særdeles underholdende kamp. Kampen bød på mange flotte detaljer og en hel del mål. Efter de 90 minutters spil var stillingen 3-1 til FC Barcelona, som dermed skabte sig et perfekt udgangspunkt forud for den anden kvartfinale på hjemmebanen i Barcelona.

En spiller var særligt i fokus i gårsdagens kamp. Luis Suarez var manden bag to af FC Barcelonas mål og særligt hans andet mål var lidt af en perle. Der var dog én bestemt deltaje, som gik igen ved begge Suarez’ mål, nemlig tunnellen på David Luiz. Som de fleste fodboldspillere nok ved, så er en tunnel noget af det mest ydmygende man kan opleve, særligt som forsvarsspiller.

Luis Suarez spillede elegant bolden igennem benene på David Luiz ved både hans første og andet mål. “Jeg blev nødt til at lave de tunneller på David Luiz, der var ikke andet jeg kunne gøre.” Sådan udtalte en glad Luis Suarez efter kampen, hvor han også fandt et lidt smørret grin frem.

Se Luis Suarez’ to flotte mål og tunneller her

https://www.youtube.com/watch?v=4cbZ_iqiNjM