Mario Balotelli er eftersigende på vej tilbage til England, hvilket kunne blive realitet allerede i dette transfervindue, fordi AC Milan er utilfreds med den lejede italiener i Liverpool. Spørgsmålet er så bare, hvor han havner henne? 

Ifølge den engelske avis Birmingham Mail skulle angriberen Mario Balotelli angiveligt snart være på plads tilbage i England igen. Denne gang er arbejdsgiveren dog ikke Liverpool, der i øjeblikket ejer den italienske fodboldspiller. I stedet lyder rygterne på, at Balotelli meget vel kunne havne i Premier League-midterklubben West Bromvich Albion.

Balotelli i Milan (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Balotelli i Milan (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Den italienske landsholdsangriber er pt. i gang med et låneophold i den italienske Serie A-klub, AC Milan, hvor han har været at finde side sommeren 2015, altså starten af denne sæson. Successen er dog udeblevet for den 25-årige angriber, der i et halvt år har kæmpet for bare at komme på holdet. Målene er det ikke blevet mange af og det er virkelig noget den italienske storklub mangler, da de i øjeblikket er at finde som nummer kun 6 i Italiens bedste fodboldrække.

Milan utilfredse – hvad kan Pulis få ud af Super Mario?

Forståeligt nok er AC Milan ultifredse med Super Marios, som Balotelli over bliver kaldt, præstationer på San Siro, fordi han simpelthen har så svært ved at score mål. Af den grund kunne klubben meget vel finde på at annulere resten af Super Marios ophold i Italien og sende ham retur, hvor han kom fra – England.

Da The Reds nok ikke har interesse i at bruge Balo, som han også til tider bliver kaldt, ligger muligheden for et skifte væk fra Anfield ikke så langt væk i fremtiden. Og her skulle West Bromvich-træner Tony Polis angiveligt stå klar til at tilbyde angriberen en kontrakt.

Spørgsmålet er så bare om Balotelli kan få succes, selv, hvis han får regelmæssig spilletid og stjernestatus i sin nye klub?

Læs også: Roma jagter Milan-angriber

Læs også: Guus Hiddink ønsker ikke Alexandre Pato til Stamford Bridge