Interessen for FC Helsingørs vigtigste spiller, Mads Aaquist, tager til, og den er blevet forstærket efter teknikerens to mål mod SønderjyskE i weekenden. Blandt andre har FC Nordsjælland det tidligere FCK-talent på blokken.

HELSINGOR, DENMARK – JULY 24: Mads Aaquist of FC Helsingor controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Helsingor and OB Odense at Helsingor Stadion on July 24, 2017 in Helsingor, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Mads Aaquists navn blev for første gang kendt i Danmark, da han blomstrede som ungt talent i F.C. København. Desværre for midtbanespilleren blev det ikke til videre succes i hovedstadsklubben, som han forlod i januar 2015.

Den tidligere FCK-spiller har været en af profiler hos sensationsoprykkerne fra FC Helsingør. Kronen på Aaquists værk skete fredag, da han lavede begge to mål for FC Helsingør ude mod SønderjyskE i en 2-1 sejr.

LÆS OGSÅ: Silkeborg sendte tudekiks og kleenex til Spelmann – nu har AGF svaret igen

FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, har åbnet op for et salg af den talentfulde midtbanespiller. Spillerens agent, Niclas Jensen, fastslår, at han ikke bliver svær at sælge.

– De seneste par uger er der sket noget med interessen for og omkring Mads. De to mål i fredags har naturligvis ikke gjort interessen mindre. Vi får mange henvendelser på ham, men det er meget naturligt i fodboldmarkedet. Han er kommet op i Superligaen, og spiller som en af de største stjerner på sit hold, og det vækker interesse, fortæller agenten til Helsingør Dagblad.

Avisen skriver, at FC Nordsjælland tidligere på sommeren udviste interesse for Mads Aaquist.

LÆS OGSÅ: LISTE: Neymar bryder ALLE rekorder – her er de dyreste transfers de seneste 25 år