I dag tog FC Nordsjælland mod Randers FC i foråret første superligakamp.

Djiby Fall var stjernen over dem alle da Randers knuste FC Nordsjælland

Djiby Fall var stjernen over dem alle da Randers knuste FC Nordsjælland

Første halvleg eksploderede og Randers FC scorede ikke mindre end 3 mål og fik et rødt kort. Hele vejen igennem var det en højintens kamp, men kampen havde en nøglespiller og det var Djiby Fall.

Allerede efter 5. minutter scorede Nicolai Brock-Madsen på et indlæg fra Djiby Fall.

Derefter ville Djiby selv på måltavlen, hvilket han kom i kampens 31. minut, og blot 5 minutter senere scorede Djiby Fall sit andet mål og kampens 3. og sidste mål på et straffespark da Nicolai Brock-Madsen blev nedlagt i feltet.

Rødt kort

Elmar Bjarnason fra Randers FC modtog i det 40. minut sit andet gule kort, og dermed var det et exist fra kampen. Det satte en stopper for en komplet ydmygelse af FC Nordsjælland, der klarede resten af kampen uden at lukke flere mål ind.

Randers FC virker som om de er klar på at være et tophold i foråret.

FC Nordsjælland kom til chancer, men de virkede ikke som om de var specielt skarpe og virkede ikke oplagte og parate til at spille igen.

Vingaards vurdering:

Martin Vingaard fra FC Nordsjælland udtalte lige efter kampen til TV 3 Sporten, at de havde fået sig en ordentlig “lærestreg”, og de burde tage ved lære i forhold til forskellen på træningskampe og superligakampe. I samme åndedrag roste han Randers spillerne for et rigtigt højt niveau.

Randers FC ligger med resultatet i dag på Alka Ligaens 2. plads – 2 point foran FCK og 6 point bag FC Midtjylland.

Du kan finde de danske fodboldtrøjer her eller gå direkte til Randers FC trøje her.