Svenskerne er parate til i aften. Der er 3 ændringer i holdopstillingen siden kampen i Stockholm. Dem kan du se nedenfor.

DUBLIN, IRELAND - SEPTEMBER 06: Zlatan Ibrahimovic of Sweden in action during the FIFA 2014 World Cup Qualifying Group C match between Republic of Ireland and Sweden at Aviva Stadium on September 6, 2013 in Dublin, Ireland. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)

Erik Hamren udtalte i går på et pressemøde følgende om kampen og ændringerne i opstillingen:

“Vi har en række andre spillere, der er lige så stærke. Du kan tænke over, hvilke kvaliteter og egenskaber, som jeg ønsker på banen. Jeg har også ændret et par gange tidligere i kvalifikationsrunderne..
Sverige er videre, hvis vi holder buret rent, men på samme må vi ikke være alt for passive.
Det bliver en vanskelig balancegang.
– Jeg håber, at vi har lært en masse fra kampen mod Rusland. Jeg talte med nogle af spillerne bagefter, som mente at spillet mod Rusland var for passivt, fordi vi vidste, at en uafgjort var nok til at komme videre.”

Det er tydeligt at Hamren betragter Danmark-Sverige som en pendant til kampen mod Rusland i kvalifikationsrunden. Målet for Sverige er ikke at vinde, målet for Sverige er at komme videre! Bolden ligger på Danmarks banehalvdel – Danmark skal vinde for at gå videre!

 

De tre nye spillere i Sveriges start 11’er

Mikael Antonsson er skadet. Han er erstattes af Erik Johansson, der til daglig spiller for Gent i Belgien. Det var ham der også blev skiftet ind i sidste kamp, og som har lidt et Zlatan look.

Martin Olsson har meldt sig syg og ind kommer i stedet en gammel dansk kending Pierre Bengtsson, der tidligere både har spillet for FC Nordsjælland og FCK og i dag spiller for Mainz 05.

Sebastian Larsson er kommet tilbage og skubber Jimmy Durmaz ud af start 11’eren. Sebastian Larsson spiller til daglig i Premier League for Sunderland.

 

Sådan ser den svenske start 11’er ud:

Målmand

 Andreas Isaksson (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Andreas Isaksson (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Andreas Isaksson

—————-

Forsvar

Mikael Lustig

Erik Johansson (ny)

Andreas Granqvist

Pierre Bengtsson (ny)

—————–

Erik Johansson fra sin tid i Malmo FF (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)

Erik Johansson fra sin tid i Malmo FF (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)

Midtbane

Sebastian Larsson (ny)

Oscar Lewicki

Kim Källström

Emil Forsberg

——————

Angreb

Zlatan Ibrahimovic

Marcus Berg

Læs også: Belgien – Spanien aflyst på grund af terrorrisiko

Se også: Danmarks start 11’er