Engelske Manchester United har ikke spenderet så stort denne sommer, som mange fans kunne have håbet på. Brasilianske Fred er kommet til den centrale midtbane, mens unge Diego Dalot er kommet til fra Porto.

Af Anders Lang Jensen

 

En stor sommer venter dog ifølge flere medier. Tyske Bayern kan blive stedet, man henter stjerner fra. Walisiske Gareth Bale i Real Madrid fortsat er et stort tema på Old Trafford.

Manchester United skulle overveje at byde på to Bayern-stjerner, som den tyske klub angiveligt skulle være villige til at sælge. Ed Woodward og Manchester United kan for alvor sparke gang i transfervinduet i den kommende uge. Klubben overvejer at byde på Thiago Alcantara og Robert Lewandowski. Det skriver The Independent.

 

Bayern München skulle efter sigende være klar til at sælge duoen, ligesom Manchester United skulle have midlerne til at bringe dem til Old Trafford. Det vil dog kræve en ordentlig pose penge.

Thiago var tæt på et skifte til Old Trafford tilbage i 2013, inden han dog valgte Pep Guardiolas Bayern-mandskab til i stedet, og Robert Lewandowski er en spiller, som José Mourinho altid har beundret.

 

Foruden de to Bundesliga-spillere skulle Ed Woodward også være klar til at spendere stort på at hente Gareth Bale, som fortsat overvejer sin fremtid på Bernabeu, ligesom forhandlingerne med Tottenham om Toby Alderweireld potentielt kan blive genåbnet.

Sidst, men ikke mindst, skulle Manchester United angiveligt også stå klar til at rykke på interessen i Alex Sandro fra Juventus, men Mourinho vil fortsat se Luke Shaw an, inden pengene bliver spenderet på en ny back.