Den erfarne polske målmand Lukasz Fabianski rygtes væk, fra den kommende Championship-klub Swansea. Der er stor interesse fra Premier League-klub.

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige Swansea-målmand Lukasz Fabianski rygtes nu væk fra Swansea, da der er interesse fra en anden engelsk klub. Det er West Ham, som ifølge mediet Watfordobserver, har stor interesse i den erfarne målmand.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Swansea rykkede noget skuffende ned i Championship, fra Premier League i den forgangne sæson. Så derfor er det forståeligt, at den erfarne målmand formentlig har interesse, i et skifte tilbage til en Premier League-klub.

West Ham har udvist tydelig interesse, i et par målmænd. Den første har været Sevilla-målmanden, Sergio Rico, som har været solid for den spanske klub. Dog står det rimelig klart, at de ikke har interesse i at lade Rico forlade klubben.

Det er tydeligt at West Ham har store intentioner, om at forstærke truppen til den kommende sæson. Specielt efter at Manuel Pellegrini har skrevet under, som den nye træner. Dog har en anden PL-klub vist interesse i Lukasz Fabianski, skriver mediet samtidig.

Klubben som også skulle have den polske målmand i kikkerten, er Premier League-konkurrenten Watford. Dog meldes det at de også har andre målmænd i kikkerten, så derfor tyder det på at West Ham er den største favorit, i jagten på 33-årige Lukasz Fabianski.

Er Pellegrini en solid træner?

Det forventes samtidig at Pellegrini skulle have fået, et solidt beløb at kunne handle ind for. Da det tyder på at ledelsen hos West Ham, har store forventninger til den nye træner. Manuel Pellegrini er også en erfaren skikkelse, i trænerfaget.

Pellegrini har tidligere trænet klubberne Villarreal, Real Madrid, Malaga, Manchester City. Nu er han som sagt, så at finde hos Premier League-klubben West Ham.

Læs også: Verdens største slutrunde: Hvem bliver værtsland for VM i 2026?