Swansea-stjernen Gylfi Sigurdsson rygtes endnu engang væk fra Swansea. Daily Mail skriver at Sigurdsson formentlig, skifter tilbage til hans tidligere arbejdsgiver Tottenham Hotspur.

Af Lasse D. Drescher

Den nuværende Swansea-stjerne Gylfi Sigurdsson rygtes endnu engang væk, fra Premier League-klubben. Den klub som viser interesse ifølge Daily Mail, er en af Sigurdssons tidligere arbejdsgivere.

(Photo: Getty Images)

Den klub som ifølge det engelske medie har stor interesse i Gylfi Sigurdsson, er Premier League-storklubben Tottenham Hotspur. Sigurdsson forventes nemlig ifølge Daily Mail, at forlade Swansea for at prøve sine evner af hos en større klub.

Den 27-årige islandske stjerne befandt sig i to sæsoner hos Tottenham Hotspur, og det blev blot til 26 Premier League-kampe i de to sæsoner. Daily Mail mener at det er fordi at Christian Eriksen spillede så godt, at Sigurdsson kun var med sjældent.

Kan Swansea-stjernen få stor rolle hos Tottenham?

Det engelske medie skriver at Gylfi Sigurdsson kunne blive en solid forstærkning, til Tottenham-holdet i den kommende sæson. Dog understreger mediet at der nok skal laves om på opstillingen, såfremt både Eriksen og Sigurdsson kan være i spil.

Det forventes ifølge mediet at den velspillende Swansea-stjerne vil koste omkring 215.000.000 kroner, at hente væk fra Swansea.

Mediet skriver samtidig at Gylfi Sigurdsson tidligere har rost Tottenham-træneren Mauricio Pochettino. Sigurdsson har ikke kunne nøjes med at sige at Pochettino er en god træner, men han har rost argentineren til skyerne ifølge Daily Mail.

Læs også: Top 8: De største konkurrencer på målmandsposten i Premier League