Brasilien har altid produceret fantastiske fodboldspillere. Nogle bedre end andre. Se bare på Ronaldo og Ronaldinho, der begge har vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller. Det er netop det denne artikel handler om; verdens bedste spillere. Bare fra Brasilien.

Vi har, med inspiration fra footballfancast.com, samlet fem potentielle verdensstjerner, alle med nationalitet fra Brasilien. Måske får de også titlen som verdens bedste fodboldspiller en dag. I så fald skylder I en kondivand, for det er f*ndme godt gættet. Eller… det er jo ikke et gæt. Det er en konstatering.

Nedestående fem spillere VINDER på et eller andet tidspunkt i deres karriere titlen som verdens bedste fodboldspiller. Vogt dig vores ord!

Wellington Silva – Arsenal

ST ALBANS, ENGLAND - JULY 07: Wellington Silva of Arsenal during a training session at London Colney on July 7, 2015 in St Albans, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Siden Wellington Silvas ankomst til Arsenal i 2011, er det ikke blevet til en eneste betydende fodboldkamp for brasilianeren, der i jagten på spilletid, har været været udlånt ikke mindre end seks gange på blot fire år. Lige nu er den nu 22-årige spiller på lån hos Bolton Wanderers i Englands næstbedste række. Wellington er yderst kompetent når det kommer til drible og holde på bolden. Han er mindre stærk i pasningsspil og hovedstødsdueller.

Hypen er faldet lidt af Silva og eksperter er ikke helt så optimistiske som de var engang. Det betyder dog ikke, at den unge fløjspiller ikke har potentialet til at blive en af verdens bedste spillere. Men det er også ved at være sidste udkald. Gennembruddet skal snart komme.