Tidligere Chelsea-træner Andre Villas-Boas forsøger at hente Tottenham-stjerne til Kinesisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-stjernen Harry Kane er ifølge London Evening Standard blevet kontakten af den tidligere Chelsea-træner Andre Villas-Boas. Villas-Boas er nu træner i den kinesiske storklub Shanghai SIPG, men det er ifølge mediet tydeligt at Harry Kane ikke ønsker at forlade Tottenham Hotspur.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

London Evening Standard skriver også at de ikke forstår, at Shanghai SIPG vælger at forsøge på at få hentet Kane til kinesisk fodbold, eftersom at Harry Kane forlængede sin kontrakt med Tottenham tidligere på sæsonen.

Den velspillende Tottenham-angriber har i 17 Premier League-kampe scoret 13 mål. Kane har sammen med Christian Eriksen og Dele Alli imponeret alt og alle i Premier League.

Den 23-årige Kane har siden 2013/14-sæsonen spillet 103 Premier League-kampe for Tottenham, og det er i de 103 kampe blevet til 10 indskiftninger. Kane har samtidig scoret 62 Premier League-scoringer.

Det er blevet til priser som “Den Gyldne Støvle” i 2015/16-sæsonen, og så er Kane blevet kåret til månedens spiller tre gange.

Læs også: Fodbold-pension: Her er fodboldlønningerne højest!