John Terry tror på at Chelsea kan vinde kampen imod Paris Saint-Germain.

Af: Lasse D. Drescher

Chelsea-kaptajnen John Terry mener ikke at Chelsea er chanceløse i returopgøret imod Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain slog Chelsea på hjemmebane i sidste sæson. Men nu tror Terry på at Chelsea kommer tilbage og kommer videre i Champions League. PSG vandt 2-1 på hjemmebane, så Chelsea skal altså vinde hjemme på Stamford Bridge.

John Terry fortalte dette til goal:

“Vi er før kommet tilbage fra værre ting, vi har stadig en stor chance hjemme på Stamford Bridge. Nogle dage er Chelsea verdensklasse på hjemmebane, og lad os håbe at det bliver sådan en dag når vi møder PSG. Det handler ikke om gengæld, men om at komme videre i Champions League og kæmpe med der hvor det gælder.

Vi har spillere som er sultne efter sejre og trofæer, vi er sultne efter succes så derfor skal det nok blive en god og spændende kamp. Paris Saint-Germain har et godt hold, det viste de i første kamp hvor vi tabte. Forhåbentlig har vi nok engagement og tro på tingene, så vi kan vinde og gå videre i årets Champions League.”

PSG har i kampene efter Chelsea-kampen, tabt til Lyon og spillet 0-0 imod Montpellier.

Det tyder på at Guus Hiddink har vendt skuden på Stamford Bridge.  (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Det tyder på at Guus Hiddink har vendt skuden på Stamford Bridge. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Guus Hiddink fortalte dette til goal:

“Det er da godt at vi har kunne gøre noget ved PSG, det vil altid ske fordi spillerne var der. Vi ville helst have været tilbage med de flotte resultater tidligere på sæsonen, men det er vi ikke så nu må vi kæmpe herfra.”

Læs også: Everton vil hente den iranske Messi