Foto: Getty Images

Det er Sardar Azmoun – til venstre på billedet – der angiveligt er på vej til Goodison Park. Foto: Getty Images

Engelske Everton skulle efter sigende være yderst interesserede i at hente spilleren, som går under navnet “den iranske Messi”.

Der er tale om Sardar Azmoun, som den iranske Messi kaldes, og er i øjeblikket ejet af russiske Rubin Kazan, men er pt. udlejet til FC Rostov, der spiller i den russiske Premier League.

Everton er for nyligt blevet overtaget af den iranske multimilliardær Ferhad Moshiri. Derfor finder den iranske avis Tehran Times det meget sandsynligt, at Moshiri vil sætte alle sejl til for at hente sit Irans svar på Messi.

Den kun 21-årige iraner har indtil videre scoret tre mål og leveret en enkelt assist i indeværende sæson, hvor han i øvrigt har været repræsenteret i 13 kampe. Azmoun har, på trods af sin relativt unge alder, allerede været repræsenteret på det iranske fodboldlandshold utallige gange.

Læs også: Adam Johnsons frække beskeder med sexoffer offentliggjort

Det forventes, at Everton kommer til at bruge rigtig mange penge i sommerens transfervindue. Dermed kan det sagtens tænkes, at Sardar Azmoun spiller på Goodison Park i den kommende sæson.

Læs også: Maradona vil være træner for denne klub – se hvorfor