Adam Johnsons frække beskeder med den kun 15-årige britiske pige, som han efterfølgende angiveligt havde sex med, er blevet offentliggjort… 

Af David Paris 

I tirsdags, erklærede nævningene i retssalen i Bradford Crown i England, den 28-årige professionelle fodboldspiller Adam Johnson skyldig i ‘seksuel aktivitet’ med en mindre årig. Johnson selv har indrømmet, at de havde et seksuelt forhold, men afviser at vide, at hun var mindreårig.

Det engelske medie Givemesport.com har fået fingrene i de beskeder, der gik forud for den seksuelle akt, og det pudsige er, at Sunderland-spilleren i en af beskederne faktisk skriver ‘husk at slette vores beskeder’… Det har den 15-årige britiske pige tydeligvis ikke gjort… ¨

Straf på mellem fire og 10 år

BRADFORD, ENGLAND - MARCH 02:  Footballer Adam Johnson leaves Bradford Crown Court on day fourteen of the trial where he was found guilty of one count of child sexual assault charges on March 2, 2016 in Bradford, England. The former Sunderland FC midfielder, 28, from Castle Eden, County Durham, had already admitted one charge of sexual activity with a child and one charge of child grooming.  (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Den tidligere Manchester City-spiller blev fortalt, af dommeren Rose, at han skulle forberede sig på at sige farvel til sin datter og han formentlig skulle afsone tid i fængsel.

I retten understregede dommer Rose, at Johnson højst sandsynligt skal sidde fem år i fængsel, dog kan straffen både bliver fire år, men også, hvis det går helt galt, 10 år.

Det 15-årige offer fortæller selv i retten:Jeg har været udsat for meget ‘hate’ efter han hævdede sin uskyld og jeg blev gjort til en løgnhals. Hvad skete der i hans bil har vendt mit liv på hovedet.

“Der er folk, som har tænkt ting om mig, og det har været svært at håndtere …  Da han blev fundet skyldige viste det alle, at jeg talte sandt,” sluttede den engelske pige.

Johnsons tilføjede hende som ven på Facebook, spurgte efterfølgende om hendestelefonnummer, udvekslede 834 beskeder på appen Whatsapp og mødte hinanden to gange i virkeligheden.

Se nogle beskederne herunder:

å

o

i

u

Læs også: Prisen på Esbjerg – Vestjydernes værdi er svimlende høj
Læs også: Mareridtet Johnson ikke vil opleve