Den mest omdiskuterede dommerkendelse i gårsdagens Premier League-runde er uden tvivl anerkendelsen af John Terrys udlignende 3-3-mål mod Everton efter otte minutters overtid. Og så var det endda med hælen.

Chelsea skulle i går forsøge at rejse sig fra en længere down-periode og modstanderen var Everton. London-klubben var inden lørdagens kamp placeret i den nedre halvdel, mens Everton lå lige omkring top 10. Avanceringer i tabellen blev det dog ikke til for nogen af holdene, da kampen endte 3-3, i en kamp, der var særdeles underholdende.

Første havleg var ikke noget at råbe hurra for, og stillingen var da også 0-0, da de to hold gik til pause. Men i anden halvleg skal vi sandelig lige love for, at der kom gang i løjerne. Everton fik hurtigt bragt sig foran med 2-0, dog hjalp Chelsea-anfører John Terry gevaldigt til, da han efter en fladt indlæg, fik kluntet bolden i eget net.

Vanvittigt comeback

Guus Hiddinks mandskab ville det dog anderledes. Udskældte Diego Costa fik fightet sig til en reducering cirka ti minutter senere, og så skulle der ikke gå mere end halvandet minut, før Everton-målmand, Tim Howard, kunne hente bolden ud af netmaskerne for anden gang på Stamford Bridge. 2-2 var stillingen nu og der var bragt balance i regnskabet.

Everton-træner Roberto Martinez skulle dog efter 91 spillede minutter sig sit hold bringe sig i front efter en flot hjørnesparkskombination. Nu troede alle på ‘Broen’, som Chelseas hjemmebane også bliver kaldt, at Everton ville hive sejren i land.

Dommer Mike Jones valgte at lægge hele otte minutter til kampen, så det gav yderligere The Blues omkring syv minutter til at udligne. Det skulle vise sig, at dette akkurat var nok til at få netmasker til at blafre. John Terry fik nemlig, efter 98 minutter, puttet bolden i mål med hælen, dog var midterforsvareren på den forkerte side af offside-linjen, så af den grund, skulle målet have været underkendt. Dette skete dog ikke, til stor frustration for Everton-spillere og fans.

Kampen endte således 3-3… Selvom offsiden er klokkeklar, er der nogen på internettet, der alligevel mener, at målet er lovligt. Se bare nedenfor.