Eden Hazards far mener på ingen måde, at Chelsea-fansene har behandlet sønnen Eden ordentligt, i forbindelse med Jose Mourinhos fyring.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-spilleren Eden Hazard har fundet noget af hans gamle form, med fem scoringer i hans sidste fire Premier League-kampe. Den 25-årige belgier har scoret 7 Premier League-scoringer og er kun overgået af Diego Costa og Sergio Aguero.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Hvis man tænker på at Hazard i sidste sæson scorede seks mål i hans 43 kampe, så kan man roligt sige at han har fundet sin gamle form, fra sæsonen 2014/2015 hvor belgieren vandt prisen som årets spiller i Barclays Premier League.

Eden Hazards far Thierry Hazard udtaler følgende til belgisk medie:

“De blev nødt til at fylde nogle sider ud, og det var en nem måde at tjene penge på. Som far er det meget ærgeligt, at se et banner fra Chelsea-fansene med tre rotter på, hvor Eden så var en af dem. Fansene gik for langt. Det er ikke Edens skyld at Mourinho blev fyret, og at Chelseas sæson gik skidt.

Eden vil bare spille, og som far piner det mig at se ham trist og uden spilleglæde.”

Banneret som Thierry Hazard fortæller om, er et banner med tre rotter som tidligere fortalt. Det skulle så forestille Eden Hazard, Cesc Fabregas og Diego Costa. Chelsea-fansene mente så at de tre, var skyld i Jose Mourinhos fyring.

Man kan roligt sige at de tre førnævnte Chelsea-stjerner ler sidst. De tre har scoret 16 mål i løbet af 11 kampe.

Læs også: Lampard: Han er det bedste valg