Ramires som tidligere har spillet for Chelsea, rygtes nu mod to Serie A-storklubber. Det meldes samtidig at brasilianeren ønsker et skifte tilbage til europæisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige brasilianske midtbanespiller Ramires, rygtes mod den bedste italienske række Serie A. Det italienske medie Calciomercato skriver at Jiangsu Suning-stjernen Ramires kunne være på vej væk.

(Photo: Getty Images)

Der meldes ikke så meget om hvad der kunne gøre, at Ramires skulle skifte væk fra den kinesiske klub. Der er interesse i den 30-årige midtbanespiller fra de to Milan-klubber. Nemlig AC Milan og Inter Milan.

Calciomercato melder at Ramires formentlig godt kan blive en solid signing, for en af de italienske klubber. Ramires har tidligere spillet for Premier League-storklubben Chelsea, derfor er det tydeligt at brasilianeren har erfaring.

Ramires spillede hos Chelsea i perioden 2010 til 2016, og Ramires var i en lang periode foretrukket på midtbanen. Den brasilianske midtbanespiller var meget velspillende hos Chelsea, og det er formentlig også det de italienske klubber husker.

Mediet melder på nuværende tidspuntk at den kinesiske klub, står klar til at sælge den 30-årige brasilianske midtbanespiller. Det meldes at der i den næste uges tid, vil opstå mange samtaler mellem Ramires og de interesserede klubber.

Brasilianeren savner det høje fodboldniveau

Brasilianeren Ramires har ifølge mediet også savnet, muligheden for at vise sit niveau på europæisk niveau. Den chance kan Ramires få hos de to Serie A-storklubber, men den samme mulighed kan Ramires ikke få hos den kinesiske klub.

Men som nævnt så er det ifølge mediet helt tydeligt, at Ramires gerne vil væk fra kinesisk fodbold. Det er tydeligt at den erfarne brasilianske midtbanespiller ikke er tilfreds, med niveauet som man spiller på i kinesisk fodbold.

Hvilket ifølge Calciomercato også er forståeligt, da niveauet i kinesisk fodbold ikke er super højt. Derfor forstår de godt at Ramires gerne vil væk, og tilbage til en af de store europæiske fodboldligaer.

Læs også: Kane siger at denne ENE ting vil få ham til at blive i Tottenham for evigt