Det er Championship-klubben Sunderland som ifølge Hitc Sport viser stor interesse, i den kontraktfrie 29-årige angriber Cheick Diabaté.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige angriber Cheick Diabaté er primært kendt for hans tid hos den franske klub Bordeaux. Nu er den 29-årige angriber dog blevet kontraktfri, eftersom de to klubber ikke nåede frem til en forlængelse af kontrakten.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den tidligere Bordeaux-angriber Check Diabaté har ikke rigtig slået igennem nogen steder, sidden han tilbage i 2008 forlod den franske klub Bordeaux. Derefter har det været meget udlejning, og et enkelt permanent skifte.

Det permanente skifte som Check Diabaté foretog, var til den tyrkiske klub Osmanlispor. Det blev dog på ingen måde til et gennembrud, og det er formentlig derfor Diabaté er fri på markedet på nuværende tidspunkt.

Kan Championship-klubben sikre sig den 29-årige angriber?

Det er Championship-klubben Sunderland som viser stor interesse, i den 29-årige angriber. Det forventes at selvom Diabaté ikke ligefrem har været fantastisk spillende, så kan han formentlig stadig forstærke Sunderland-angrebet.

Læs også: Ekstraordinært: Barca vinder med Messi-hattrick