Den tidligere Liverpool-spiller Steve Nicol mener at Martial skal overveje, at blive udlejet. Således så franskmanden får en masse minutter, og visdom under huden, så han er godt rustet til at komme tilbage til Manchester.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Anthony Martial er ifølge rygterne, blevet budt på af den spanske klub Sevilla. Den tidligere Liverpool-spiller Steve Nicol mener, at Martial bør overveje skiftet.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Da Martials spilletid på Old Trafford ikke er sikker, og en spiller i Martials alder og udvikling, har brug for en masse kampe, og det får Martial ikke hos José Mourinho på nuværende tidspunkt. Anthony Martial har været med i 11 Premier League-kampe i denne sæson.

Steve Nicol udtaler følgende til ESPN:

“At blive hos United er nok ikke det bedste valg han kan tage, han skal et andet sted hen for at få den optimale spilletid, så han kan udvikle sig. Martial er helt afgjort ikke en del af Mourinhos planer, og han er heldig bare at komme på bænken.

Han har den alder nu, hvor han skal lære og udvikle sig, så derfor skal han have mange minutter på banen. Jeg ville foreslå Anthony Martial at blive udlejet, så han stadig kan komme tilbage til United, men han bør vente til han er udviklet mere, og klar mentalt.”

Læs også: Tidligere Chelsea-angriber: Manchester City vinder ikke tittlen, grundet deres usikre forsvar