En tidligere Liverpool-spiller er nu ude og fortælle, at han tror og håber på at Liverpool når til finalen i Champions League. John Aldridge gør det klart at Liverpool på dagen, godt kan slå de bedste hold.

Af Lasse D. Drescher

Den nu 59-årige englænder John Aldridge er kendt for hans tid hos Premier League-storklubben Liverpool. John Aldridge nåede at spille lige over 100 kampe for Liverpool, og nu er Aldridge ude og kommentere på Liverpools chancer i Champions League.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Liverpool har på deres eget officielle website skrevet artiklen, hvor man hører hvad John Aldridge har at sige. Det er helt tydeligt at den tidligere Liverpool-spiller har store forhåbninger til hans tidligere klub, i denne sæsons Champions League.

John Aldridge udtaler følgende til Liverpoolfc.com:

“På dagen kan vi være helt fantastiske. Mange sagde vi var et middelmådigt hold, efter første kamp mod Maribor. Vi vandt så 7-0 og viste at vi var super stærke offensivt. Det samme skete lidt mod Porto, hvor mange stadig var tvivlsomme.

Det var ikke fordi de to hold var dårlige, men vi ramte bare det højeste niveau i sidste ende. Hvis vi rammer dagen kan vi godt slå nutidens bedste hold Barcelona, Real Madrid, Manchester City.

Lige i øjeblikket er der ingen som vil spille mod os, og det er klart. Vi kan sagtens komme videre i Champions League, og det er lige meget hvem vi spiller mod. Vi kan selvfølgelig også komme til finalen, og samtidig vinde den.

Vi skal dog også bruge lidt held må jeg sige, men vi drømmer jo selvfølgelig om at vinde Champions League og om at nå langt i den turnering, eftersom det jo er den største turnering der findes.”

Hos Premier League-storklubben har deres offensiv i denne sæson, været super stærkt spillende. Specielt egypteren Mohamed Salah har overrasket rigtig mange, og rygtes allerede væk fra den engelske storklub.

Læs også: Man City planlægger vanvittig byttehandel: Vil genforene spiller med tidligere manager