Den tidligere Manchester United-angriber Javier “Chicharito” Hernandez, rygtes nu væk fra Bayer Leverkusen og til Chelsea. Sælger Leverkusen mexicaneren til de beløber, som er nævnt længere nede, kan de se frem til en profit på omkring 175.000.000 kroner.

Af Lasse D. Drescher

Metro skriver at Chelsea har interesse i at hente Bayer Leverkusen-stjernen Javier “Chicharito” Hernandez til Premier League. Det tyske medie Bild, understøtter også rygtet så der må være noget om snakken.

Den tidligere Manchester United-angriber har vist at han altså har målstøvlerne på, specielt i sidste sæson hvor det blev til hele 26 Bundesliga-mål for den mexicanske angriber.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

José Mourinho fortæller at han aldrig ville have solgt Javier Hernandez, hvis han havde skulle tage beslutningen. Hernandez blev solgt for omkring 75.000.000 kroner, nu kan Chicharito dog sælges tilbage til Premier League, for et noget højere beløb.

Det beløb som Hernandez bliver rygtet tilbage til Premier League, lyder på omkring 250.000.000 kroner. Det vil sige, at Bundesliga-klubben Leverkusen, kan komme til at lave omkring 175.000.000 kroner bare i ren profit på Javier Hernandez.

Læs også: Koeman usikker på Everton-profil’s fremtid, imens står PL-storklubberne klar