West Bromwich-midterforsvaren Jonny Evans rygtes igen væk fra West Bromwich. Der er nu stor interesse i den 29-årige fra to Premier League-storklubber. De to klubber som jagter Evans er Arsenal og Manchester City.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige West Bromwich-midterforsvar Jonny Evans har i den seneste periode været rygtet væk fra klubben. Der er stor interesse fra Premier League-klubben Manchester City, men nu skriver The Telegraph at Arsenal melder sig ind i kampen.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den engelske midtstopper har spillet mange sæsoner hos Premier League-storklubben Manchester United. Der er ingen tvivl om at Jonny Evans har meget erfaring, og han kan forstærke mange klubbers forsvar.

Der bliver skrevet om at Jonny Evans formentlig koster omkring 240.000.000 kroner, at hente væk fra West Bromwich. Evans skiftede til West Bromwich tilbage i 2015, og siden da har englænderen været en af de bedre midtstoppere i ligaen.

Forlader den velspillende West Bromwich-midtstopper klubben?

Selvom 29-årige Jonny Evans ikke har spillet for en af Premier Leagues største klubber, så har Evans stadig været solid. Det er formentlig fordi Jonny Evans har spillet godt, at han nu bliver jagtet af Premier League-storklubberne.

Det engelske medie Telegraph understreger dog, at det formentlig er Arsenal som på nuværende tidspunkt har mest brug for Evans.

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne skifter til La Liga