Den 20-årige tyrkiske landsholdsspiller Emre Mor forlader ifølge Borussia Dortmunds hjemmesiden, den tyske storklub. Emre Mor forlader Dortmund for at skulle tørne ud for den spanske klub Celta Vigo.

Af Lasse D. Drescher

Borussia Dortmund skriver på deres hjemmeside at de har solgt en af deres spillere, til den spanske klub Celta Vigo. Det er den 20-årige tyrker Emre Mor som nu ifølge Dortmund har skrevet under med La Liga-klubben.

(Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

Emre Mor har underskrevet en kontrakt med Celta Vigo,  efter en noget blandet sæson hos den tyske storklub. Emre Mor formåede at få 18 kampe for Borussia Dortmund, men den 20-årige tyrkiske landsholdsspiller formåede ikke at få en fast rolle.

Den tyske storklub skriver samtidig at Emre Mor tidligere på sommeren gjorde det klart, at han ønskede at forlade Dortmund. Det var ikke fordi at Emre ikke følte han var blevet behandlet godt nok, men fordi Emre følte at han kunne få mere spilletid i en anden klub.

Den klub som Emre Mor skal sikre sig spilletid i, er så den spanske klub Celta Vigo. Emre Mor havde hans opvækst i Danmark, og han slog igennem hos FC Nordsjælland. Emre Mor vil så komme på hold med to danskere i Celta.

Dortmund-spilleren bliver holdkammerat med de danske Celta Vigo-spillere

Hos den spanske klub Celta Vigo, befinder der sig nemlig to velspillende danske landsholdsspillere. Det er de tre danskere Pione Sisto, Andrew Hjulsager og Daniel Wass som så vil få Emre mor som holdkammerat.

Læs også: FC Barcelona-spiller rygtes mod Ligue 1-storklub