Den tidligere Premier League-angriber Stan Collymore, kommer med begrundelsen som fortæller, hvorfor José Mourinho er bedre for på Old Trafford, end David Moyes var.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Premier League-angriber Stan Collymore, mener at José Mourinho er bedre end David Moyes, fordi han finder spillere han kan kontrollere, og har kendskab til.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

For de fleste er José Mourinho jo bedre end David Moyes, hvis man bare kigger på nogle af de trofæer og titler, som Mourinho har hevet hjem. Men der bliver nu lagt fokus på deres Manchester United-tid, og der er der stadig tvivl om, hvor dårligt Moyes egentlig klarede sig.

Stan Collymore udtaler følgende til Mirror:

“Sammenhold og kendskab til de spillere man køber, det har Mourinho men ikke Moyes. Mourinho bygger et United-hold som kan spille sammen, og forstår hinanden. Det formåede Moyes aldrig, og derfor blev det kun en kort periode Moyes var at finde, på Old Trafford.

I skal ikke misforstå mig, der var selvfølgelig andre grunde til at Moyes mistede jobbet, men nøglen til forskellen mellem “The Chosen One” som Moyes blev kaldt, og “The Special One” er at, Mourinho har bedre sammenhold i hele United-truppen, og det kan man se på banen.”

Læs også: Conte afslører: Det vores filosofi som gør at vi vinder