Tidligere Bournemouth-angriber Tokelo Rantie er blevet smidt af landsholdet i Sydafrika. For at prutte mod sin træner Epraim Mashaba.

Af Anders Lang Jensen

SOWETO, SOUTH AFRICA - JANUARY 04: Thuso Phala celebrates with Tokelo Rantie during the International friendly match between South Africa and Zambia at Orlando Stadium January 04, 2015 in Soweto, South Africa. (Photo by Lefty Shivambu/Gallo Images)

Photo by Lefty Shivambu/Gallo Images

Mange spillere er meget seriøse, når det drejer sig om sit elskede landshold. At arbejde hårdt og score en masse mål gælder det også, når man er landsholdsangriber. Men Rantie så en anden mulighed.

Rantie sendte en prut af sted lige i retning af den sydafrikanske landstræner. Hvilket blev enden på angriberens landsholdskarriere for denne gang.

Angriberen, der nu spiller i tyrkiske Genclerbirligi, skal score rigtig mange mål i fremtiden, for bare at komme i nærheden af at blive udtaget igen. Men en situation hvor Rantie prutter på sin træner, er det ikke utænkeligt, at han kun vil huskes for denne absurde historie fremover.