Den tidligere Premier League-stjerne Robbie Savage må indædt indse, at hans ord fra 2015 om Kevin de Bruyne ikke har været helt realistiske. Derfor har han nu lavet en kæmpe U-vending fra ordene for to år siden.

Savage arbejder i øjeblikket som ekspert på engelske BT Sport, og for nylig roste han belgierens fremragende start på sæsonen i Manchester City.

BT Sport-eksperten har ytret, at han ser Manchester City-playmakeren som en af de bedste spillere i Premier League, der står noget i kontrast til englænderens tidligere udtalelser, der lød på, at han ikke ville betale for at se De Bruyne spille.

Efter en uge, hvor Pep Guardiola fortalte, at De Bruyne var en af de bedste spillere, han har set spille i løbet af hans liv, måtte Savage dog sande, at hans tidligere dom af den belgiske playmaker ikke var lige i øjet.

Han fortalte følgende på BT Sport.

-Han er uden tvivl en af de bedste spillere i Premier League i øjeblikket. Jeg synes, han er fuldstændig fremragende, intet mindre.

-Jeg sagde for et par år siden, da de købte ham, at jeg ikke ville betale for at se ham spille.

De Bruyne var fremragende i Citys 6-0 sejr over Watford i weekenden, og Savage mener, at Guardiolas mandskab vil udfordre Manchester United i kampen om Premier League-titlen.

LÆS OGSÅ: Crystal Palace har tabt de sidste fem kampe i Premier League – det bliver dog meget værre for dem nu