Den 26-årige engelske kantspiller Andros Townsend rygtes væk fra Crystal Palace. Der er stor interesse fra Premier League-konkurrenten Leicester.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige engelske kantspiller Andros Townsend, rygtes væk fra Crystal Palace. Der er stor interesse i den engelske Crystal Palace-spiller fra Premier League-konkurrenten Leicester, skriver det engelske medie Soccersouls.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Andros Townsend var i flere år en spiller, som mange bare ventede på skulle slå igennem hos Tottenham. Dog formåede den engelske kantspiller aldrig rigtig for alvor, at slå igennem.

Andros Townsend nåede at være udlejet til ni klubber, før han forlod Tottenham. Townsend forlod Tottenham, og tog turen til Newcastle, hvor englænderen heller ikke for alvor slog igennem. Derefter gik turen så til Crystal Palace.

Den 26-årige Crystal Palace-spiller er et af Tottenhams egne talenter, og han brugte seks sæsoner hos storklubben. Det blev blot til omkring 50 kampe, tre mål i de kampe for den engelske storklub.

Dog er der ifølge Soccersouls stor sandsynlighed for, at Crystal Palace vil gøre hvad de kan for at holde fast i Andros Townsend. Crystal Palace-angrebet består ifølge mediet af Andros Townsend, Wilfried Zaha og Christian Benteke.

Er det en fair pris for den 26-årige engelske kantspiller?

Derfor understreger mediet altså at den 26-årige Andros Townsend, spiller en vigtig rolle for Crystal Palace. Buddet fra Leicester lyder dog på omkring 220.000.000 kroner, ifølge det engelske medie.

Læs også: Afsløring: Det ville Everton have af Chelsea for Lukaku