Tidligere Manchester United-profil forstår godt at Pogba formentlig er forvirret, og ikke helt ved hvor han skal spille på banen.

Af Lasse D. Drescher

Gary Neville har tidligere været en vigtig profil hos Manchester United, og den nuværende fodboldekspert mener at der er en Manchester United-stjerne som stadig mangler og vise hvilken rolle han egentlig har hos De Røde Djævle.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Gary Neville taler selvfølgelig om franske Paul Pogba, og Neville er sikker på at Pogba er i tvivl om hvilken rolle han egentlig har og skal spille hos Jose Mourinho. Pogba var i torsdagens 4-1 sejr over Fenerbahce at finde på 10’er positionen.

Gary Neville udtaler følgende til independent:

“Jeg forestiller mig at han er forvirret. Han ved sikker ikke hvad der sker, og han er blevet hentet til klubben for så stor en sum. Når Pogba bruges på en midtbane med en makker, ser man Pogba over det hele. Pogba skal være på en position, hvor han har lov og frie tøjler til at løbe rundt på banen. Selvom han er med i startopstillingen, skal han stadig vise sit værd og vise at han skal være med hver gang.

Kampen mod Chelsea var svær, det var den virkelig. Jeg tror Jose i øjeblikket forsøger at finde en måde, hvor han kan få Pogba med i spillet, også fordi når der bliver hentet en spiller til klubben af den kaliber, skal det fungerer. “

Læs også: Wenger kommer med usædvanlig undskyldning til Arsenal-fans